چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزئین آن
قبل از اینکه شروع به پخت و تزئین هر کیکی بکنیم ، چند نکته مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم.
۱) همیشه دستور کیک یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم، از اول تا اخر کاملا می خوانیم تا مطمئن شویم که تمام مواد لازم را در اختیار داریم.
۲) هیچ گاه سعی نکنیم که مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد بکنیم.
۳) تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت، در آشپزخانه بگذارید تا همه مواد ، هم دما شوند.
۴) مواد را به دقت وزن کنید.
۵) حدود یک ربع قبل از پخت، فر را روشن کنید.
۶) هیچ گاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
۷) یک کیک، وقتی کاملا پخته است که به اندازه کافی پف کرده، روی آن طلایی شده و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
http://fatafeat.blogfa.com/۸۶۰۶۳.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم رافائل گروسی دولت رئیس جمهور رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان مجلس زنان
شهرداری تهران تهران سلامت بارش باران قتل پلیس حجاب آموزش و پرورش قوه قضاییه فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون گوگل مایکروسافت باتری فضاپیما ماهواره
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون