شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزئین آن
قبل از اینکه شروع به پخت و تزئین هر کیکی بکنیم ، چند نکته مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم.
۱) همیشه دستور کیک یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم، از اول تا اخر کاملا می خوانیم تا مطمئن شویم که تمام مواد لازم را در اختیار داریم.
۲) هیچ گاه سعی نکنیم که مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد بکنیم.
۳) تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت، در آشپزخانه بگذارید تا همه مواد ، هم دما شوند.
۴) مواد را به دقت وزن کنید.
۵) حدود یک ربع قبل از پخت، فر را روشن کنید.
۶) هیچ گاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
۷) یک کیک، وقتی کاملا پخته است که به اندازه کافی پف کرده، روی آن طلایی شده و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
http://fatafeat.blogfa.com/۸۶۰۶۳.aspx
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت مجلس حجاب گشت ارشاد رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی
سیل هواشناسی قتل کنکور تهران قم سازمان سنجش شهرداری تهران آتش سوزی پلیس زنان اصفهان
قیمت دلار خودرو مسکن قیمت خودرو دلار سایپا بازار خودرو قیمت طلا ارز ایران خودرو بانک مرکزی تورم
کیومرث پوراحمد پایتخت کتاب تلویزیون سینمای ایران سعید آقاخانی سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی مهران مدیری سینما
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی تراکتور بارسلونا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل سامسونگ همراه اول فناوری ربات ناسا فیلترینگ ماه
سازمان غذا و دارو مالاریا کاهش وزن آلزایمر زوال عقل