شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزئین آن


نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزئین آن
قبل از اینکه شروع به پخت و تزئین هر کیکی بکنیم ، چند نکته مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم.
۱) همیشه دستور کیک یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم، از اول تا اخر کاملا می خوانیم تا مطمئن شویم که تمام مواد لازم را در اختیار داریم.
۲) هیچ گاه سعی نکنیم که مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد بکنیم.
۳) تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت، در آشپزخانه بگذارید تا همه مواد ، هم دما شوند.
۴) مواد را به دقت وزن کنید.
۵) حدود یک ربع قبل از پخت، فر را روشن کنید.
۶) هیچ گاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
۷) یک کیک، وقتی کاملا پخته است که به اندازه کافی پف کرده، روی آن طلایی شده و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

http://fatafeat.blogfa.com/۸۶۰۶۳.aspx


همچنین مشاهده کنید