شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خوراک گوشت و نخود با کاری


خوراک گوشت و نخود با کاری
كاری ادویه ای مخلوط است كه از تركیب ادویه های معطر با نسبت های مختلف، بسته به محل تولید كاری و با میزان تندی متنوع ساخته می شود. كاری اغلب از تركیب ادویه جاتی از قبیل فلفل قرمز، دارچین، تخم گشنیز، زیره، هل، تخم شنبلیله و رازیانه تهیه می شود.
• خوراك گوشت و نخود با كاری
یك قاشق سوپخوری روغن مایع،یك عدد سیر كوبیده،دو قاشق چایخوری پودر كاری۴۰۰، گرم گوشت فیله گوسفند خرد شده به صورت نوارهای باریك،یك عدد پیاز متوسط خلال شده۱۵۰، گرم لوبیا سبز۳۰۰، گرم نخود پخته،دو عدد گوجه فرنگی كوچك خرد شده۵۰۰، گرم اسفناج خرد شده، یك قاشق چایخوری آرد ذرت،دو سوم پیمانه آب،یك عدد قرص سوپ با طعم گوشت. روغن را در تابه بزرگی داغ كنید و سیر و كاری را در آن ریخته تفت دهید. گوشت را در آن ریخته و تفت دهید تا كاملاً سرخ شده و برشته شود. گوشت را از تابه خارج كرده و كنار بگذارید.لوبیا را با مقدار خیلی كمی آب بپزید به طوری كه فقط ترد شود. پیاز و لوبیا را كه پس از پخت از صافی ریخته و آب اضافی آن را گرفته اید در تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوشت را همراه با نخود، گوجه فرنگی و اسفناج به آنها اضافه كنید. آرد ذرت را در آب حل كنید، قرص سوپ را خرد كنید و در مخلوط آب و آرد ذرت بریزید و همه را در تابه به غذا بیفزایید. درحالی كه غذا را گاهی هم می زنید بگذارید به جوش آمده و آنقدر بجوشد تا مقدار كمی از آب باقی مانده و غلیظ شود. سپس در ظرف مناسب ریخته و سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید