یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی رنگی


کوکوی رنگی
● مواد لازم برای۶ نفر
▪ یک فنجان فلفل دلمه سبز خرد شده
▪ یک فنجان فلفل دلمه زرد یا قرمز خرد شده
▪ یک سوم فنجان پیاز خرد شده
▪ چهار عدد تخم مرغ
▪ نصف فنجان شیر پرچرب
▪ نصف فنجان آب
▪ دو قاشق غذاخوری پنیر چدار
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
● طرز تهیه
در تابه ای مناسب روغن زیتون را بریزید و در آن پیاز را با فلفل دلمه های رنگی تفت دهید. پس از پنج تا هفت دقیقه فلفل دلمه ها نرم و طلایی رنگ خواهد شد. در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته و بخوبی هم بزنید و به آرامی شیر را به آن بیفزایید، ته تابه دیگری را چرب کرده و مخلوط تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای شش دقیقه به آرامی بپزد. سپس پنیر چدار را به فلفل دلمه و پیاز اضافه کرده و روی تخم مرغ ها بریزید و اجازه دهید تا برای سه دقیقه دیگر بپزد، سپس آن را برش دهید.

نیلوفر نادری
منبع : روزنامه ایران