یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
تخم مرغ
نكات مهم در سلا مت تخم مرغ
خرید از مغازه و نگهداری در منزل
تخم مرغ را تنها از مغازه هایی بخرید كه آن را در یخچال نگهداری می كنند.
مطمئن شوید كه تخم مرغ تمیز و پوست آن سالم است.
بلا فاصله پس از خرید آن را به یخچال منتقل كنید.
تخم مرغ بسته بندی را در جعبه اصلی آن نگهداری كنید و حداكثر تا ۳ هفته بعد آن را مصرف نمایید.
تخم مرغ ها را در زمان نگهداری در یخچال نشویید زیرا راه ورود باكتری ها از طریق منافذ موجود روی پوسته باز می شود.
پخت و مصرف صحیح:
تخم مرغ را تا زمانی كه زرده و سفیده آن كاملا ً سفت شود بپزید نیمرو نباید شل باشد.
غذاهای حاوی تخم مرغ را به مدت ۱۵ ثانیه تا حرارت ۶۸ درجه سانتیگراد به طور یكنواخت بپزید.
تخم مرغ یا غذاهای حاوی آن كه در ماكرویو طبخ می گردند باید سرپوشیده باشند تا رطوبت سطحی خود را از دست ندهند، مرتب به هم زده شوند یا حداقل یك بار در میانه طبخ مخلوط گردند تا توزیع گرما در آنها یكنواخت باشد، در حرارت ۷۴ درجه سانتیگراد طبخ شوند و حداقل برای ۲ دقیقه قبل از مصرف در ماكروویو باقی بمانند.
آیا استفاده از تخم مرغهای ترك دار صحیح است؟
باكتری ها قادرند از طریق ترك ها به داخل تخم مرغ نفوذ كنند. هرگز تخم مرغ های ترك دار را خریداری نكنید ولی اگر در طی حمل و نقل تا منزل تك برداشت آن را در یك ظرف تمیز و درپوش دار بریزید (بدون پوسته) و در یخچال نگهداری كنید و طی دو روز آن را مصرف كنید. اگر تخم مرغ طی پخت ترك برداشت، مصرف آن مشكلی ندارد.
آیا ظاهر تخم مرغ ارتباطی با سالم نبودن آن دارد؟
بعضی از علا ئم نشان دهنده ناسالم بودن تخم مرغ می باشند نه تمام آنها. در زیر به چند مورد از موارد شایع در ظاهر تخم مرغ اشاره می شود:
لكه های خون: علت آن پارگی یك یا چند مویرگ كوچك در زرده هنگام تخمگذاری است و علا مت ناسالم بودن تخم مرغ نیست.
سفیده با ظاهری ابری و غیرشفاف: نشانه تازه بودن تخم مرغ است. سفیده شفاف نشانه كهنگی تخم مرغ می باشد.
سفیده صورتی یا رنگین كمان: نشانه فساد ناشی از باكتری های سودومناس است. بعضی از این میكروب ها كه رنگ سبز فلورسنت با رنگدانه های محلول در آب تولید می كنند برای سلا متی انسان مضر است.
حلقه سبز اطراف زرده تخم مرغ سفت: نشانه بیش از حد پختن آن است و دلیل آن تركیب گوگرد و آهن موجود در زرده می باشد. این رنگ در حالتی كه تخم مرغ در آب محتوی آهن زیاد پخته شود نیز به وجود میآید. همچنین تخم مرغ نیمرو اگر در حرارت بسیار زیاد پخته شده و یا در مجاورت گرما به مدت طولا نی قرار گیرد نیز ظاهری سبز پیدا می كند. مصرف این قسمت رنگی از نظر سلا متی مشكلی ندارد.
منبع : روزنامه همشهری
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
رشد جهان ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس مغز چاقی فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی