جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
کوکوی سبزی
تره : ۱۵۰ گرم
فلفل : ۱۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۵۰ گرم
گشنیز : ۱۵۰ گرم
کاهو : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ قاشق سوپخوری
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سبزی را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود. بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بههم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزائیم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه به کار بردیم آن را روی آتش میگذارم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را بر میگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بهکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود - کوکو در ظرف نسوز بآسانی بر میگردد، اطراف آن را میتوان با حلقههای گوجه فرنگی تزئین کنیم.
فلفل : ۱۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۵۰ گرم
گشنیز : ۱۵۰ گرم
کاهو : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ قاشق سوپخوری
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سبزی را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود. بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بههم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزائیم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه به کار بردیم آن را روی آتش میگذارم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را بر میگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بهکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود - کوکو در ظرف نسوز بآسانی بر میگردد، اطراف آن را میتوان با حلقههای گوجه فرنگی تزئین کنیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب ایران رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت توماج صالحی سریلانکا مجلس شورای اسلامی پاکستان کارگران سید ابراهیم رئیسی
کنکور تهران سیل هواشناسی آتش سوزی سازمان سنجش فضای مجازی سلامت پلیس شهرداری تهران اصفهان فراجا
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو مسکن قیمت دلار بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم سایپا
موسیقی سعید آقاخانی رهبر انقلاب ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم مهران مدیری سینمای ایران کتاب بازیگر شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه جنگ غزه فلسطین روسیه چین حماس اوکراین طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی بارسلونا سردار آزمون لیگ برتر انگلیس فوتسال لیگ برتر باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور
هوش مصنوعی ناسا رونمایی مریخ تیک تاک اپل فیلترینگ
مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه