جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

نخود فرنگی و مارچوبه


نخود فرنگی  :  ۲۵۰ گرم
مارچوبه  :  ۱۰۰ گرم
روغن کنجد  :  ۱ قاشق مربا خوری
کنجد  :  ۱ قاشق مربا خوری
عسل  :  ۲ قاشق مربا خوری
زنجبیل  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
سرو و ته پوست نخود فرنگی را جدا کرده و انتهای مارچوبه‌ها را با پوست کن نازک پوست بکنید و آنها را به‌صورت مورب برش بزنید‌ مارچوبه‌ها را در آبجوش بپزید تا نرم شوند سپس آبکش کرده و با آب سد بشوئید نخود فرنگی‌ها را نیز در قابلمه آبجوش ریخته و فرا آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا تازه شوند‌ روغن کنجد و دانه کنجد را در ماهی‌تابه گرم کرده و نخود فرنگی، مارچوبه‌ها، عسل و زنجبیل را بیافزایید و تفت دهید سپس سرو نمائید.


همچنین مشاهده کنید