شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
خاصیت نمک
كاهش مصرف سدیم، درصد مرگ و میرهای ناشی از بیماری ها در اثر فشارخون بالا را پایین می آورد. عموم مردم باید كاهش مصرف نمك را به عنوان یك اصل در برنامه غذایی خود رعایت كنند. اگر غربی ها مصرف روزانه نمك (كه ۴۰ درصد از سدیم تشكیل شده است) را به نصف قاشق چایخوری تقلیل می دادند، میزان حملات قلبی ۲۲ درصد و بیماری های عروقی ۱۶ درصد كاهش می یافت. این كار مفید تر از مصرف داروهای پایین آورنده فشارخون است. كم كردن مصرف نمك تا حدنصف قاشق چایخوری در افراد بالاتر از ۵۰ سال، فشارخون ماكزیمم را تا ۵میلیمتر جیوه پایین می آورد كه این رقم برای افراد مبتلا به فشارخون ۷ تا ۸ میلیمتر جیوه است.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان افغانستان انتخابات حسن روحانی حجاب دولت سیزدهم امیرعبداللهیان مجلس
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران آتش سوزی یسنا فضای مجازی هلال احمر قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار مسکن بانک مرکزی قیمت طلا تورم دلار ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان بی بی سی موسیقی تلویزیون ساواک صداوسیما سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی جواد نکونام تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اینستاگرام آیفون اپل ناسا صاعقه موبایل گوگل تلفن همراه
استرس کبد چرب فشار خون گرما