سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
WHO از کاهش تمایل به مصرف نمک در غذاها خبر می دهد
اخیراً تلاش می شود نمک در غذاهای فرآیند شده به کار نرود و این به خاطر خبرها و تحقیقات مکرری است که نشان می دهد این عمل موجب کاهش فشار خون و کلسترول و کاهش ۵۰ درصدی بیماری های قلب و عروق می گردد.محققان سازمان بهداشت جهانی اذعان می کنند که با آموزش گروهی و وضع قوانین ِ کاهش محتوی نمک در غذاهای فرآیند شده و تلاش خود افراد برای کاهش فشار خون و کلسترولشان ، می توان از بروز سکته ها و بیماری های قلبی درهمه جای دنیا پیشگیری کرد.نتیجه بررسی های بین المللی، نشان می دهد با کنترل فشار خون و کلسترول ، احتمال بروز سکته صفر درصد خواهد بود و از آنجایی که مصرف نمک بیش از اندازه ، فشار خون را بالا می برد، بعضی دولت ها و صنعتگران ، داوطلب حذف نمک از غذاهای فرآیند شده هستند .در صورتی که عامه مردم نمک غذای خود را کاهش دهند تاثیر آن بسیار بیشتر از عملکرد دولت و یا کارخانه هاست . با کمک افراد جامعه ، صنعتگران و دولت ، می توان سکته های قلبی را تا ۵۰ درصد کاهش داد.
منبع : تبیان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا شورای نگهبان رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام حجاب دولت سیزدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی پلیس تهران بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل سیل سلامت سازمان هواشناسی زلزله وزارت بهداشت
مسکن خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا قیمت طلا بورس بانک مرکزی حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان محمد رسول اف نمایشگاه کتاب تهران کتاب نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینمای ایران دفاع مقدس تئاتر تلویزیون رضا عطاران سریال
وزارت علوم دانشگاه تهران
اسرائیل جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس روسیه افغانستان طوفان الاقصی نوار غزه اوکراین ترکیه
استقلال فوتبال فولاد خوزستان پرسپولیس لیگ برتر فولاد مهدی طارمی رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری گوگل تبلیغات شفق قطبی نوآوری ایلان ماسک ناسا اپل
زیبایی رژیم غذایی شیر فشار خون درمان ناباروری واکسن