شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

WHO از کاهش تمایل به مصرف نمک در غذاها خبر می دهد


اخیراً تلاش می شود نمک در غذاهای فرآیند شده به کار نرود و این به خاطر خبرها و تحقیقات مکرری است که نشان می دهد این عمل موجب کاهش فشار خون و کلسترول و کاهش ۵۰ درصدی بیماری های قلب و عروق می گردد.محققان سازمان بهداشت جهانی اذعان می کنند که با آموزش گروهی و وضع قوانین ِ کاهش محتوی نمک در غذاهای فرآیند شده و تلاش خود افراد برای کاهش فشار خون و کلسترولشان ، می توان از بروز سکته ها و بیماری های قلبی درهمه جای دنیا پیشگیری کرد.نتیجه بررسی های بین المللی، نشان می دهد با کنترل فشار خون و کلسترول ، احتمال بروز سکته صفر درصد خواهد بود و از آنجایی که مصرف نمک بیش از اندازه ، فشار خون را بالا می برد، بعضی دولت ها و صنعتگران ، داوطلب حذف نمک از غذاهای فرآیند شده هستند .در صورتی که عامه مردم نمک غذای خود را کاهش دهند تاثیر آن بسیار بیشتر از عملکرد دولت و یا کارخانه هاست . با کمک افراد جامعه ، صنعتگران و دولت ، می توان سکته های قلبی را تا ۵۰ درصد کاهش داد.
منبع : تبیان


همچنین مشاهده کنید