چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا


فرآوری گیاهان علوفه‌ای


فرآوری گیاهان علوفه‌ای
نویسنده : بحرانی - محمدجعفر
محل نشر : شیراز
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۶/۱۲
رده دیویی : ۶۳۳.۲
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۵۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۴۶۲-۳۱۴-۲

مجموعه حاضر متضمن اطلاعاتی است در خصوص رایج‌ترین گیاهان علوفه‌ای کشور که با عناوینی از این دست فراهم آمده است :تاریخچه, شناسه‌های گیاهی, فرآیندهای کاشت, داشت و برداشت, ارزش غذایی, آفات و بیماری‌ها و روش‌های سیلو کردن . گیاهان علوفه‌ای معرفی شده در کتاب عبارت‌اند از :یونجه, شبدر, اسپرس, ذرت, سورگوم, شلغم علوفه‌ای, کلم علوفه‌ای, چغندر علوفه‌ای, سویای علوفه‌ای, سیب‌زمینی علوفه‌ای و آفتابگردان علوفه‌ای .