جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

گوشت سفید، گوشت قرمز


گوشت سفید، گوشت قرمز
بعد از ماهی‌ها، این مرغ و ماكیان هستند كه مورد لطف متخصصان قرار دارند و خوردن گوشت آنها توصیه می‌شود. دكتر كیمیاگر در این زمینه می‌گوید: گوشت مرغ و طیور منبع بسیار خوبی برای تامین پروتئین است و از آنجایی كه چربی آن ازگوشت قرمز كمتر است، از این جهت نسبت به گوشت قرمز ارجحیت دارد. اما در مصرف مرغ هم باید اعتدال رعایت شود. در مورد گوشت قرمز هم باید گفت كه چربی بالای این گوشت باعث می‌شود كه متخصصان تغذیه افراد را از مصرف بیش از حد این نوع گوشت برحذر دارند. با این وجود، دكتر كیمیاگر می‌گوید: گوشت قرمز به دلیل میزان آهن بالایی كه دارد باید هفته‌ای ۲ تا ۳ بار در برنامه غذایی دختران نوجوان و به طور كلی خانم‌ها تا پیش از دوران یائسگی قرار گیرد. دكتر محمدی‌ها نیز عقیده دارد هشدار كارشناسان مبنی بر پرهیز از مصرف بیش از حد گوشت قرمز باعث شده تا بعضی‌ها از طرف دیگر بام سقوط كنند و میزان گوشت قرمز مصرفی آنها كمتر از نیاز بدنشان باشد. وی می‌گوید:بعضی افراد بیش از حد گوشت سفید مصرف می‌كنند در حالی كه مصرف گوشت سفید زیاد، اگر همراه مقدار زیادی مواد حاوی فیبر باشد، باعث بروز كم خونی می‌شود.
محمدی‌ها ادامه می‌دهد: مصرف گوشت قرمز باید در افرادی كه دچار مشكلاتی از قبیل چربی خون هستند محدود شود ولی افراد سالم باید به تناسب از انواع گوشت‌ها استفاده كنند و این یك اشتباه رایج در اذهان عمومی است كه گوشت قرمز نسبت به گوشت سفید، پست‌تر است.
منبع : طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید