چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کله پاچه


کله پاچه
کله پاچه و مغز، موادغذایی سنگین، دیر هضم و سرشار از کلسترول می باشند که اصولاً کودکان و خردسالان به این قبیل موادغذایی نیاز خاصی نداشته و خوراندن آنها به کودکان توصیه نمی شود؛ زیرا زمینه ساز عوارض گوناگون و بیماری های مختلفی از جمله بیماری های قلبی عروقی، پرفشاری خون و افزایش چربی در سنین بعدی آن ها خواهد شد.
در ضمن این قبیل موادغذایی به خصوص مغز در فصول گرم سال فسادپذیری بالایی داشته و احتمال ایجاد مسمومیت های غذایی را فراهم می کند لذا بهتر است بجای خوراک مغز و کله پاچه که غنی از اسیدهای چرب اشباع شده می باشند از مغزهای بادام، پسته، گردو، فندق و دانه های تخمه کدو، آفتابگردان و کنجد و غیره کودکان را بهره مند کرد؛ زیرا که برای رشد آنها مفیدتر و تامین کننده قسمت زیادی از موادمغذی مورد نیاز آنها می باشند.
منبع : روزنامه کیهان