شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

۷ رنگ در یک سالاد


۷ رنگ در یک سالاد
لازم است بدانید تنوع در درست کردن سالادها می‌تواند میز شما را در مهمانی‌ها مجلل‌تر نشان بدهد.
یک سالاد متفاوت لزوماً پختی سخت ندارد با کمی حوصله می‌توانید حتی برای اعضای خانواده‌تان نیز سالادی متفاوت سرو کنید.
● مواد لازم:
ـ سیب‌زمینی آب پز شده و نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط
ـ لوبیا چیتی پخته یک پیمانه
ـ کالباس خرد شده ۱۰۰ گرم
ـ پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
ـ کاهو یک بوته
ـ گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
ـ تخم‌مرغ آب پز شده ۲ عدد
ـ لبو یک عدد
ـ سرکه و روغن زیتون یک پیمانه
ـ نمک و فلفل به مقدار لازم
ـ فلفل دلمه‌ای یک عدد
● طرز تهیه:
تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه، کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از تخم‌مرغ آب پز شده و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای برای تزئین استفاده کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز


همچنین مشاهده کنید