شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
تخم مرغ و سالاد کالباس
● مواد لازم
▪ یک مشت پر کاهوی خرد شده
▪ دو برش کالباس
▪ یک قاشق مرباخوری موسیر خرد شده
▪ یک برش نان ایتالیایی یا فرانسوی
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
▪ کمی سس خردل و نمک و فلفل
● طرز تهیه
کالباس را در تابه ای قرار داده و به آرامی آن را تا جایی حرارت دهید که طلایی رنگ شود. سپس نان ها را به مکعب های کوچک تقسیم کرده و کره را به تابه اضافه کرده و صبر کنید تا نان ها طلایی رنگ شود. کاهوی خرد شده را با کالباس، موسیر خرد شده، نمک، فلفل، سرکه و روغن زیتون در ظرف مناسبی بریزید. قابلمه کوچکی را از آب پر کرده و روی گاز قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید سپس تخم مرغ را در آن بشکنید. چند دقیقه بعد تخم مرغ را با کفگیر از درون آب خارج کرده و روی سالاد قرار دهید.
[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس جمهوری اسلامی ایران حجاب دولت رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم پاکستان
تهران سیل قتل کنکور هواشناسی شهرداری تهران سلامت سازمان سنجش سازمان هواشناسی زنان پلیس اصفهان
قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی ارز سایپا مسکن ایران خودرو تورم
فضای مجازی کیومرث پوراحمد سینمای ایران تلویزیون سریال پایتخت سریال ترانه علیدوستی فیلم موسیقی سینما مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ اپل فناوری ناسا ربات فیلترینگ بنیاد ملی نخبگان رونمایی
سازمان غذا و دارو کاهش وزن مالاریا آلزایمر زوال عقل