جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
خورش سی چوان
در هشت خورش بزرگ چین ، خورش استان سی چوان وسیعترین سلسله خورش است که در همه جا دیده میشود. خورش سی چوان دارای تاریخ دیرینه و ویژگیهای مخصوص به خود است و در چین و خارخ شهرت دارد. خورشهای سی چوان به رنگ – خوشبویی- مزه وشکل زیاد توجه میکند. مزه آن تند – شور – شیرین- ترش – تلخ و خوشبو را تشکیل می دهد و چند ده خورشهای دو مزه درست شده است.
شیوه اشپزی خورشهای سی چوان طبق مواد خام و و اب و هوا و خواست مهمانان بیش از ۳۰ نوع خورش از جمله پختن – سرخ کردن با کمی روغن- سرخ کردن درست میشود. به دنبال پیشرفت تولیدی و شکوفایی اقتصادی ، خورش های سی چوان بر اساس قبلی، برتریهای خورشهای جنوبی و شمالی و ضیافتهای مقامی و بازرگانی را جذب کرده به صورت خورش سی چوان در امده است. خورشهای سی چوان به تغییرات مزه بسیار توجه مبذول می دارد خورش های این استان با گرد فلفل و" خوا جیایو" نوعی ادویه مخصوص چین و فلفل جدایی ناپذیر است. همه اینها با توجه به آب و هوای سی چوان است مثلا در زمستان و بهار هوا سرد است مزه تند زیاد است و درتابستان و پائیز هوا گرم و مزه تند کم است.
منبع : رادیو بینالمللی چین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
خودرو مسکن ارز قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس فرانسه اوکراین طوفان الاقصی جنگ اوکراین اتحادیه اروپا ترکیه انگلیس
پرسپولیس استقلال سردار آزمون بارسلونا بازی ژاوی فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور فوتسال تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن