شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خورش لوبیا سبز


ـ مواد لازم:
گوشت گاو: ۵۰۰ گرم
فلفل: قدری
زردچوبه: قدری
نمک: قدری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپخوری
ادویه: ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش:  ۰.۵ فنجان
لوبیا سبز: ۱ کیلو گرم
پیاز: ۱۰۰ گرم
روغن: ۳۰۰ گرم
زعفران: قدری
تخم مرغ: ۴ عدد
ـ طرز تهیه:
الیاف سبز را از لوبیا بیرون آورده آن را ریز خرد کرده، صد گرم پیاز مخلوطش کنید و در روغن سرخش کنید، سپس زرد چوبه و فلفل و نمک رویش ریختید، یک ملاقه آبگوشت پخته و یا آب به آن اضافه کرده آتش را تندتر کنید تا لوبیا پخته شود.
وقتی‌که لوبیا و گوشت پخته شد، یک قاشق رب گوجه فرنگی و یا چند دانه گوجه فرنگی تازه در آن ریخته و یک قاشق ادویه هم رویش بپاشید، همین که آبش رو بکاهش نهاد و خورش جا افتاد، تخم مرغ‌ها را هم زده بخورش اضافه کنید و زعفران سائیده و نیم استکان آب لیمو هم روی آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید