چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

خورش چغاله بادام


ـ مواد لازم:
گوشت گاو: ۵۰۰ گرم
چغاله بادام: ۵۰۰ گرم
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان
پیاز: ۱۰۰ گرم
نعناع: ۴۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۴۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
فلفل: قدری
زردچوبه: قدری
نمک: قدری
روغن: ۳۰۰ گرم
ـ طرز تهیه:
گوشت را در مقداری آبجوش ریخته و بپزید‌، سپس جعفری و نعناع را خرد کرده با پیاز در روغن سرخ کنید‌، بعد هسته چغاله را گرفته و آن را خلال نمائید و در سبزی سرخ کرده بریزید‌، زرد چوبه و نمک و فلفل و گوشت هم به آن اضافه کرده روی آتش ملایم بپزید.
خورش چغاله آبش نباید بیشتر از یک استکان باشد همین که خورش چغاله پخته و حاضر شد، نیم استکان آب لیمو در آن بریزید و دو تخم مرغ رویش بشکنید و آن را هم بزنید و در ظرف خالی کنید.


همچنین مشاهده کنید