چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

قورمه سبزی


ـ مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۱ کیلو
لوبیا چشم بلبلی: ۱۰۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
تره فرنگی: ۴۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۴۰۰ گرم
آب غوره: ۱ فنجان
آب لیموترش: ۳ عدد
سبزی قورمه: ۸۰۰ گرم
ـ طرز تهیه:
گوشت را قطعه قطعه کرده آن را با لوبیا چشم بلبلی در یک لیوان و نیم آب بپزید. سبزی را پاک کرده، ریز ریز بریده، در ماهی تاوه سرخ کنید. سپس سبزی را در گوشت ریخته، آب‌غوره و یا لیمو عمانی را هم اضافه نموده سه ربع ساعت روی آتش بگذارید بپزد. قدری فلفل و نمک هم به آن اضافه کنید.


همچنین مشاهده کنید