چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

خورش قیمه


ـ مواد لازم:
گوشت گوسفند: ۳۷۵ گرم
پیاز: ۱ عدد
آب: ۲ فنجان
لپه: ۱۰۰ گرم
فلفل: ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه: ۱ قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مربا خوری
زعفران: ۰.۵ قاشق مربا خوری
روغن: ۴ قاشق مربا خوری
روغن اعلای کرمانشاهی: ۱ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
گوشت را با کارد قیمه کرده، یک پیاز درشت را به قطعات بریده سرخش کنید تا طلائی رنگ شود، سپس لپه و زرد چوبه و فلفل و نمک را مخلوطش کرده با قاشق هم بزنید و دو لیوان آب گرم در آن بریزید و بگذارید بپزد. همین که لشه‌ها خوب پخته شد، گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن اعلا مخلوط کرده، کمی زعفران سائیده در لپه و قیمه ریخته و از روی آتش بردارید.


همچنین مشاهده کنید