شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

لازانیا با مایکروفر


ـ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
لازانیا: ۶۰۰ گرم
پنیر پیتزا: ۴۰۰ گرم
سس گوجه‌فرنگی: قدری
رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق سوپ‌خوری
پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپ‌خوری
فلفل سبز دلمه‌ای: ۲ عدد
قارچ: ۲۰۰ گرم
آب: ۲ لیتر
زعفران: ۰.۵ قاشق مربا‌خوری
کره: ۲۵ گرم
روغن: ۱ قاشق سوپ‌خوری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه مایه گوشت:
گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه‌ای، قارچ، پیاز داغ، نمک و فلفل را مخلوط کرده آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. سپس مقداری از رب گوجه‌فرنگی را در ظرف دیگری با آب جوش حل کرده مقداری زعفران و کره به آن اضافه کرده و ان را به مدت ۳-۲ دقیقه در مایکروفر قرار می‌دهیم و آن را به مایه فوق اضافه کرده روی ظرف را پوشانده و مجدداً به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم.
ـ طرز تهیه لازانیا:
یک ظرف مناسب انتخاب کرده آب را داخل آن ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر می‌ریزیم تا آب به جوش آید. سپس مقدار کمی روغن مایع ( یک قاشق غذا‌خوری) و نمک به آب اضافه کرده و ورقه‌های لازانیا را داخل آن قرار می‌دهیم و ظرف را به مدت ۸-۶ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. سپس آن را آبکش می‌کنیم.
یک تابه مناسب انتخاب کرده و یک لایه از ورقه‌های لازانیا را داخل آن قرار داده روی آن را مقداری سس گوجه فرنگی ریخته و سپس یک لایه از گوشت و یک لایه پنیر می‌ریزیم. بدین ترتیب می‌توان لایه‌ها را دو بار تکرار کرد. درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. سپس درب ظرف را برداشته و ۵ دقیقه دیگر با قدرت ۱۰۰% آن را داخل مایکروفر قرار می‌دهیم.


همچنین مشاهده کنید