پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

روغن هسته انگور(کیمیای هستی)


روغن هسته انگور(کیمیای هستی)
روغن هسته انگور یک روغن خوشمزه و ایده آل برای آماده کردن غذاهای سرد و گرم است.روغن هسته انگور سالهاست که در آشپزخانه‌های اروپا به خاطر طعم خوش و فواید بهداشتی آن به روغن‌های دیگر ترجیح داده شده و مصرف می‌شود.روغن هسته انگور,از هسته‌های انگورهایی است که پس از آب‌گیری برای آب انگور و سرکه مصرف می‌شوند و در یک روند سالم جهت استحصال روغن,مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن برخلاف روغن‌های دیگر دود نمی‌کند و نمی‌سوزد.نه تنها بر طعم اصلی غذا تاثیر نمی‌گذارد بلکه اندکی طعم کره‌ای به آن می‌دهد. روغن هسته انگور دارای بالاترین مقدار اسید lineolic یعنی ۶۸ الی ۷۶ درصد می‌باشد. این اسید از اسیدهای چرب بسیار ضروری برای زندگی انسان محسوب می‌شود که بدن قادر به تولید آن نیست.این روغن منبع سرشاری از ویتامینE می باشد که نقش بسیار موثری در جلوگیری از امراض قلبی دارد و مانع لخته شدن خون در رگها و تصلب شرائین می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف یک قاشق غذا خوری از روغن هسته انگور,تقریبا نیاز روزانه بدن به ویتامینE را تامین می کند.جالب است که بدانید روغن هسته انگور به طور طبیعی فاقد کلسترول است.این روغن در حالی که خاصیت افزایش کلسترول مفید یاHDL را داردمیزان کلسترول مضر یاLDL وtriglycerides (نمکهای آلی حاصل از ترکیب گلیسیرین و اسیدهای چرب) را کاهش می‌دهد و به همین علت راهی مناسب برای پایین آوردن چربیهای اشباع شده است.روغن دانه انگور دارای نوعی از آنتی اکسیدان‌های بسیار خوب است و بافتها و نسوج بدن را از جراحت و آسیبها محافظت می‌کند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار