پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

طالبی و گرمک


طالبی و گرمک
● ترکیبات شیمیایی طالبی و گرمک
ویتامینهای ( آ - A ) (ب۱-B۱) (ث-C) سلولز - پروتین - چربی-قند - کلسیم - پتاسیم - آهن
● خواص دارویی - غذایی
ـ طالبی میوه ای خنک و اشتهاآور است که در تابستان تشنگی را بر طرف مینماید.
ـ طالبی ادرار آور و ملین است.
ـ طالبی باعث طراوت و شادابی پوست میشود.
ـ به علت داشتن پتاسیم و عطر مطبوع، مقوی برای قلب بوده و عروق را باز میکند.
ـ برای کم خونی و نقرس و روماتیسم مفید میباشد.
ـ خوردن طالبی و گرمک را به مادران شیرده توصیه میکنیم که باعث افزایش شیر میشوند.
● توجه
کسانی که ورم معده و مرض قند (دیابت) دارند باید در مصرف گرمک و طالبی احتیاط کرده و زیاده روی ننمایند.
به علت سهل الهضم بودن معمولا به عنوان دسر خورده میشود.
میتوانید طالبی را با شکر مخلوط نموده و به صورت پالوده مصرف نمایید و یا به کمک مخلوط کن، طالبی و شکر و شیر را مخلوط کرده و بصورت سرد میل نمایید.
منبع : سایت کامتونت