پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
راههای شیرینتر کردن طعم غذا بدون استفاده از شکر یا شکر اضافی
۱. مصرف غذا به صورت گرم (گرما باعث افزایش حس چشائی در درک طعم چشائی میشود)
۲. اضافهکردن ادویهجات شیرین مثل دارچین، میخک، جوز هندی و شیرین بیان به غذا و دسرها
۳. اضافه کردن مقدار کمی نمک به غذا باعث افزایش طعم شیرین موادغذائی میشود.
۴. کاهش مصرف شکر در دستورهای غذائی در حدود ۳/۱ کمتر از میزان توصیه شده. کاهش این میزان معمولاً تأثیری در طعم یا بافت غذا نخواهد داشت.
۲. اضافهکردن ادویهجات شیرین مثل دارچین، میخک، جوز هندی و شیرین بیان به غذا و دسرها
۳. اضافه کردن مقدار کمی نمک به غذا باعث افزایش طعم شیرین موادغذائی میشود.
۴. کاهش مصرف شکر در دستورهای غذائی در حدود ۳/۱ کمتر از میزان توصیه شده. کاهش این میزان معمولاً تأثیری در طعم یا بافت غذا نخواهد داشت.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه هلال احمر تهران پلیس روز معلم سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه نوار غزه چین انگلیس ترکیه اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه