پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

راه‌های شیرین‌تر کردن طعم غذا بدون استفاده از شکر یا شکر اضافی


۱. مصرف غذا به صورت گرم (گرما باعث افزایش حس چشائی در درک طعم چشائی می‌شود)
۲. اضافه‌کردن ادویه‌جات شیرین مثل دارچین، میخک، جوز هندی و شیرین بیان به غذا و دسرها
۳. اضافه کردن مقدار کمی نمک به غذا باعث افزایش طعم شیرین موادغذائی می‌شود.
۴. کاهش مصرف شکر در دستورهای غذائی در حدود ۳/۱ کمتر از میزان توصیه شده. کاهش این میزان معمولاً تأثیری در طعم یا بافت غذا نخواهد داشت.