یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
اثر لوبیا در بیماری قند
لوبیا و ساثر بقولات از تنظیم كننده های جالب انسولین در بدن هستن بیماران دیابتیك درجه یك كه نیاز ه تزریق انسولین روزانه دارند پساز این كه به دستورات دركتر اندرسن در مورد رژیم غذایی با لوبیا عمل كردند موفق شدند مقدار تزریق انسولین راتا حدود ۳۸ درصد كاهش دهند و بیماران مبتلا به دیابت درجه ۲ یعنی بیمارانیكه پس از سن بلوغ به بیماری قند مبتلا شده اند و مقدار تولیدانسولین در بدن آنها كافی نیست بپس از اجرای رژیم دركتر اندرستن دیگر نیازی بهتزریق انسولین نداشته اند. دلیل آن این است كه لوبیا قند خون را خیلی آهسته وبتدریج بالا می برد و در نبیجه بدن انسان حتی با تولید مقداركمتری انسولین خواهدتوانست آنرا كنترل نماید . وبه علاوه لوبیا همراه سایر خواركی هایی كه از نظر پكتین و مواد صمغی غنی هستند موجب می شود كه گیرنده های انسولین بیشتری روی سطح سلولها پدید آیند و در نتیجه هورمون انسولین جای فرود و استقرار بیشتری روی سطح سلولها یافته و در نتیجه امكان بیشتری برای نفوذ در سلولها خوهد داشت.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان مصر سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
تهران شهرداری تهران یسنا سیل هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی سلامت تورم خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا امیرعبداللهیان انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب فشار خون