جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

قهوه


قهوه
کسانی که قهوه می نوشند کمتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به بیماری پارکینسون قرار دارند.
کافئین موجود در قهوه مانع از ابتلا به پارکینسون می شود و همچنین تغییراتی در بین ژنها ایجاد می کند که به مرور خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می دهد.
مصرف قهوه سبب تاثیر بر کافئین مغز می شود و افرادی را که به طور خانوادگی مستعد ابتلا به پارکینسون هستند تا حد زیادی از این خطر می رهاند.
منبع : مرکز اطلاعات فنی ایران