جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
مبانی فیزیکو ـ شیمیایی نگهداری مواد غذایی
نویسنده : صفری - محمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۱۶
رده دیویی : ۶۴۱.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۸۹-۴
در این کتاب, شیوههای علمی نگهداری مواد غذایی به تفصیل بیان میشود .برای این منظور, نخست مولف اهداف نگهداری, مقوله خودکفایی, میزان تولید و مصرف فرآوردههای کشاورزی و علل ضایعات محصولات کشاورزی را شرح میدهد .سپس با این مباحث کتاب را پی میگیرد :((نگهداری مواد غذایی به کمک گرما)), ((ویژگیهای بافتهای گیاهی و حیوانی)), ((نگهداری مواد غذایی در سرما)), ((نگهداری مواد غذایی به روش انجماد)), ((خشکانیدن مواد غذایی)) و ((بستهبندی مواد غذایی)) .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
آمریکا عراق جنگ حماس نیکا شاکرمی مجلس شورای اسلامی روز معلم دولت رهبر انقلاب معلمان مجلس بابک زنجانی
ایران هواشناسی بارش باران هلال احمر آتش سوزی قوه قضاییه تهران پلیس سیل معلم شهرداری تهران آموزش و پرورش
سهام عدالت قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان خودرو دلار سایپا بانک مرکزی ایران خودرو کارگران
سریال پایتخت مهران مدیری تلویزیون عفاف و حجاب تئاتر مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل جنگ غزه فلسطین روسیه ترکیه نوار غزه اوکراین چین انگلیس ایالات متحده آمریکا بنیامین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر گوگل اپل عیسی زارع پور تلفن همراه تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب دیابت کاهش وزن