جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


مبانی فیزیکو ـ شیمیایی نگهداری مواد غذایی


مبانی فیزیکو ـ شیمیایی نگهداری مواد غذایی
نویسنده : صفری - محمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۱۶
رده دیویی : ۶۴۱.۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۸۹-۴

در این کتاب, شیوه‌های علمی نگهداری مواد غذایی به تفصیل بیان می‌شود .برای این منظور, نخست مولف اهداف نگهداری, مقوله خودکفایی, میزان تولید و مصرف فرآورده‌های کشاورزی و علل ضایعات محصولات کشاورزی را شرح می‌دهد .سپس با این مباحث کتاب را پی می‌گیرد :((نگهداری مواد غذایی به کمک گرما)), ((ویژگی‌های بافت‌های گیاهی و حیوانی)), ((نگهداری مواد غذایی در سرما)), ((نگهداری مواد غذایی به روش انجماد)), ((خشکانیدن مواد غذایی)) و ((بسته‌بندی مواد غذایی)) .