پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کله پاچه


پاچه  :  ۴ عدد
کله  :  ۱ عدد
دنبه  :  ۱۵۰ گرم
سیراب و شیردان و غیره  :  ۱ دست
نمک  :  ۲ قاشق سوپخوری
زعفران  :   قدری
پیاز  :   قدری
موهای زیر پاچه را با تیغ ژیلت تراشیده دو سه بار در آب شسته و با دو یا سه پیاز کوچک و ۵ یا ۶ برگ بو در یک دیگ ریخته در آب جوش بپزید، آب باید تا ده سانتی‌متر روی کله پاچه قرار بگیرد‌ اول با آتش تند و سپس با آتش ملایم ۴ ال ۵ ساعت بپزید.
اگر آب در دیگ روی بکاهش نهاد و کله پاچه نپخته ماند، مجدداً کمی آب جوش رویش بریزید، موقع پخته شدن باید فقط به اندازه دو سه کاسه آب، در دیگ کله پاچه باقی بماند
همین که کله پاچه پخته شد، نیم مثقال زعفران سائیده را در آبجوش حل نموده رویش ریخته، دو قاشق سر خالی نمک نرم با دنبه کوبیده رویش بپاشید.
موقع کشیدن کله پاچه را همراه پیاز ترشی سر سفره بیاورید.