جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ماکارونی با پنیر پارمسان


ماکارونی با پنیر پارمسان
● مواد لازم برای چهار نفر
▪ دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ سه عدد موسیر خرد شده
▪ یک حبه سیر بزرگ خرد شده
▪ یک فنجان سرخالی رب گوجه یا آب گوجه
▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری آویشن
▪ یک بسته ماکارونی
▪ نصف فنجان پنیر پارمسان
▪ ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
● طرز تهیه
تابه ای را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. سپس روغن زیتون را در آن بریزید و موسیر و سیر را در آن ریخته و برای سه دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و پنج دقیقه دیگر حرارت دهید. رب گوجه را به مواد افزوده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید. پس از سرخ شدن رب گوجه، گوجه فرنگی خرد شده را همراه آویشن به مواد اضافه کنید.
قابلمه آبی را روی آب قرار دهید و صبر کنید تا جوش آید. ماکارونی ها را در آن بریزید و پس از این که پخته شد در آبکش بریزید.
ماکارونی را با مخلوط درون تابه بخوبی هم زده و پنیر پارمسان را ریز کرده و به آن اضافه کنید.

[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران