شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
وضعیت میکروبی سسهای سالاد
سسهای آماده جهت سالاد مانند مایونز که در سطح تجارتی تهیه میشود حاوی سرکه(اسید استیک) یا آب لیمو به عنوان نگاهدرنده است. اگر مقدار اسید استیک از ۱/۵درصد تجاوز کند، محصول نهایی قابل مصرف نبوده و طعم آن نامطلوب است و اگر از مقدار فوق خیلی کمتر باشد سس زود فاسد میشود. طبق آزمایش و تجربیات انجام شده قابلیت نگهداری مایونز آماده در شرایط مناسب و سرما بین سه تا شش ماه است.
سس مایونز حالت خامهای و رنگ زرد بسیار کمرنگ با طعم ملایم داشته، PHآن معمولا بین ۳/۶تا ۴است که بیشتر مربوط به وجود اسید استیک به مقدار ۰/۵تا ۱/۲درصد است. وجود این اسید و سایر اسیدهای آلی برای طعم و مزه سس و نگاهداری آن ضروری میباشد. به هر حال اغلب بنزووات سدیم و یا سربات پتاسیم به عنوان نگاهدارنده به سس مایونز اضافه میشود میزان روغن مایع محتوی سس از ۶۵تا ۸۰درصد متغیر است. در فاز آب مقدار نمک طعام حدود ۹تا ۱۱درصد و شکر ۷تا ۱۰درصد میباشد. میکروارگانیزمهای موجود در سس از اجزای ترکیب دهنده آن، وسایل و تجهیزات تولید و از هوا منشأ میگیرند. تعدادی از میکروارگانیزمها میتوانند در PHپایین این فراورده زنده بمانند و معمولا به تعداد بسیارکم در سس وجود دارند
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان چین انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم حسن روحانی جنگ نیکا شاکرمی رهبر انقلاب معلمان مجلس
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران سازمان هواشناسی اصفهان شهرداری تهران پلیس قوه قضاییه معلم
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار تورم مسکن قیمت طلا بازار خودرو سهام عدالت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو بانک مرکزی
صدا و سیما مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال موسیقی بی بی سی سینمای ایران عفاف و حجاب دفاع مقدس
هوش مصنوعی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه آمریکا روسیه ترکیه حماس اوکراین انگلیس نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر باشگاه پرسپولیس بازی تراکتور جواد نکونام لیگ قهرمانان اروپا
آیفون اپل ناسا گوگل صاعقه سوئیس تماس تصویری عکاسی تلفن همراه
کبد چرب فشار خون طول عمر