پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

شیرینی هایی برای سال نو مسیحی


شیرینی هایی برای سال نو مسیحی
• بیسكویت نوئل
مواد لازم برای حدود ۶ عدد بیسكویت:
۱۰۰ گرم كره
۵۰ گرم پودرقند
۱۰۰ گرم آرد سفید
۵۰ گرم بادام پودرشده
۲۲۵ گرم پودرقند برای تزئین
۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
۱ قاشق سوپخوری آب
۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده
كره را مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. در ظرف گودی كره و پودرقند را مخلوط كنید. آرد و پودر بادام را اضافه كنید و خوب مخلوط كنید سپس خمیر حاصل را به صورت گلوله ای درآورده و در یك كیسه نایلونی بگذارید. خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
خمیر را روی سطح صافی كه كمی آرد روی آن پاشیده اید باز كنید و با وردنه آن را به قطر ۵ میلیمتر در آورید. با استفاده از قالبی به شكل درخت كاج نوئل شیرینی هایی از خمیر بریده و در سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم می چینیم.
با قلم مو كمی تخم مرغ زده شده روی بیسكویت ها بمالید و آنها را در فر با درجه ۱۶۰ سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی كه كمی طلایی شوند بپزید. شیرینی ها را روی شبكه سیمی سرد كنید، پودرقند، آبلیمو و آب را مخلوط كنید و این مایه را در قیف خامه با سر باریك بریزید و با استفاده از آن و مطابق تصویر بیسكویت ها را تزئین كنید.
• كیك عسلی كریسمس
مواد لازم:
۲۲۵ گرم كره یا مارگارین
۱۷۵ گرم شكر قهوه ای (یا معمولی)
۳ قاشق سوپخوری عسل
۵ عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم خلال پوست مركبات
۵۰ گرم خلال بادام
۵۰۰ گرم كشمش
۲۵۰ گرم آرد ساده، الك شده
۱ قاشق چایخوری بیكینگ پودر
۱ قاشق چایخوری جوز هندی (در صورت تمایل)
نصف قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری پودر میخك برای روی كیك
۲۲۵ گرم پودرقند
۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
۱ قاشق سوپخوری آب
چند عدد پاستیل قرمز و سبز
همه مواد تشكیل دهنده كیك را در ظرف گود بزرگی مخلوط كنید و با یك قاشق چوبی خوب مخلوط نمایید. تا حدود ۳ دقیقه به هم زدن مایه كیك ادامه دهید. در یك قالب گرد حلقه ای كه از قبل آن را چرب كرده اید بریزید و به مدت ۵/۲ ساعت در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید. پس از خارج كردن كیك از فر بگذارید حدود ۱۵ دقیقه در قالب بماند و كمی سرد شود سپس از قالب خارج كرده بر روی شبكه سیمی سرد كنید. پودرقند، آبلیمو و آب را مخلوط كنید و این مایه را با قاشق روی كیك بریزید، به طوری كه از دیواره كیك سرازیر شود. در آخر روی كیك را با پاستیل های قرمز و سبز تزئین كنید.
منبع : روزنامه شرق