پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
اثر گلیسمیک glycemic effect
در صورت مصرف غذایی كه حاوی میزان زیادی قند و میزان كمی فیبر، پروتئین و چربی باشد، قند خون ممكن است بیش از حد افزایش یابد.
در اینجا لوزالمعده واكنش نشان میدهد و میزان بیشتری انسولین برای كنترل قند خون ترشح میكند. به علت ترشح اضافی انسولین قند خون نیز افت بیش از حد پیدا میكند. اثر غذا بر قند خون و واكنش انسولینی یك فرد را اثر گلیسمیك مینامند. هر چه اثر گلیسمیك یك ماده غذایی بیشتر باشد، قند خون سریعتر افزایش پیدا میكند و انسولین بیشتری ترشح میشود. ترشح اضافی انسولین میتواند اثرات نامطلوبی در بدن داشته باشد. نتیجه میگیریم كه هر چه اثر گلیسمیك یك ماده غذایی پایینتر باشد، ثأثیر آن ماده غذایی بر قند خون نیز مطلوبتر است. به طور كلی توصیه میشود بیشتر از غذاهایی استفاده شود كه اثر گلیسمیك كمتری دارند. به عنوان مثال اثر گلیسمیك نان، برنج و شكر بالا میباشد در مقابل اكثر سبزیجات، شیر و حبوبات اثر گلیسمیك پایینی دارند.
منبع : واحد مرکزی خبر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران نیکا شاکرمی رهبر انقلاب روز معلم معلمان دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شهید مطهری حجاب شورای نگهبان قوه قضائیه
تهران هواشناسی زلزله معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو قیمت خودرو دولت قیمت دلار ایران خودرو دلار قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
مشهد رضا عطاران رادیو فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس تئاتر موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا نوار غزه روسیه چین حماس عربستان یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
همراه اول دبی واکسن تبلیغات اپل ناسا گوگل وزیر ارتباطات پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری