چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه پنگوئن
یک کیوی را پوست می کنیم، با استفاده از ذرت چشمهای آن را درست می کنیم، سپس با استفاده از یک برش برای پنگوئن پا درست می کنیم.با یک برش برای پنگوئن بینی درست می کنیم ، از حلقه های لیموترش بعنوان کلاه استفاده می کنیم و آنها را بالای سر کیوی قرار می دهیم. یک انجیل را بالای کلاه قرار می دهیم.برای تزئین مربا می توان مقداری خامه را درون کیسه های تزئین کننده ریخت و روی مربا را شکل داد.
در قسمت پائین یک کیوی را برش ۷ و ۸ داده، کیوی را از هم جدا می کنیم، داخل کیوی را با استفاده از توپی دو سر خالی می کنیم، داخل آن مقداری مربای هویج می ریزیم ، برای تزئین مقداری مربای آلبالو را روی مربای هویج می ریزیم.
در قسمت پائین یک کیوی را برش ۷ و ۸ داده، کیوی را از هم جدا می کنیم، داخل کیوی را با استفاده از توپی دو سر خالی می کنیم، داخل آن مقداری مربای هویج می ریزیم ، برای تزئین مقداری مربای آلبالو را روی مربای هویج می ریزیم.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا ایران غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت سیل تهران قوه قضاییه هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی شورای شهر تهران دستگیری پلیس
قیمت دلار بانک مرکزی خودرو سایپا قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه نتانیاهو افغانستان اوکراین
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا همراه اول آیفون ماه
کاهش وزن داروخانه مسمومیت سازمان غذا و دارو ویتامین قهوه خواب دیابت بارداری