چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

تزئین برنج بشکلهای مختلف


آیا علاوه بر زعفران می توان با آب سبزیجات نیز رنگ برنج را تغییر کرد؟
مقداری از برنج را داخل دیس می ریزیم، مقداری از برنج را با زعفران مخلوط می کنیم، زرشکها را از قبل سرخ می کنیم و زعفران به آن اضافه می کنیم خلال بادام و پسته را با زعفران و کشمش تفت می دهیم. هسته های خرما را بیرون آورده ، کمی تفت می دهیم و کنار برنج بصورت هلال می چینیم مقداری برنج زعفرانی شده را در گوشه ای بصورت جناغی می ریزیم و به آن پسته اضافه می کنیم. گوشه ها را با زرشک سرخ شده ، تزئین می کنیم.
لیوانی داخل دیس پیرکس قرار می دهیم تا برنج حالت کوه به خود بگیرد، برنج را داخل دیس می ریزیم تا جائیکه لیوان پر از برنج شود. کلم را بصورت برگ در می آوریم. مقداری زعفران ، زرشک و کشمش داخل آنها می ریزیم و در لیوان برنج می گذاریم. خرما را از قبل تفت می دهیم و به آنها اضافه می کنیم.مقداری خلال بادام ، خلال پسته و زرشک روی آنها می ریزیم و اطراف برنج را نیز با این مواد تزئین می کنیم.
منبع : واحد مرکزی خبر


همچنین مشاهده کنید