سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

خورش گوجه سبز


خورش گوجه سبز
● مواد لازم:
▪ گوشت خورشی ۵۰۰گرم
▪ نعنا و جعفری یک کیلو
▪ گوجه سبز نیم کیلو
▪ پیاز درشت یک عدد
▪ روغن مایع ۱۵۰ میلی‌لیتر
● طرز تهیه:
گوشت را خرد کرده و بشویید و پیاز را به صورت خلالی خرد ‌کنید. در یک قابلمه مناسب ۲ قاشق روغن بریزید و داغ کنید. پیاز را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. ۳ تا ۴ لیوان آب افزوده، خورش را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده، صبر کنید تا گوشت، خوب نیم‌پز شود.
نعنا و جعفری را با باقیمانده روغن سرخ کنید و پس از نیم‌پز شدن گوشت به خورش اضافه کنید. دقت کنید اگر نعنا و جعفری را از همان ابتدا به خورش اضافه کنید کمی تلخ می‌شود.
گوجه سبزها را نیز شسته و به خورش اضافه کنید. صبر کنید تا خورش کم‌کم پخته‌شود و کاملا جا بیفتد. اگر گوجه‌ها به اندازه کافی ترش نباشند می‌‌‌توانید یک قاشق سوپ‌خوری آبلیمو به خورش بیفزایید.
اگر خورش گوجه سبز را دوست دارید راه‌هایی وجود دارد که این خورش را در فصول دیگر سال نیز که گوجه سبز نیست تهیه کنید.
یکی از این روش‌ها فریزکردن گوجه‌سبز و نگهداری از آن به صورت یخ‌زده است. البته در این صورت باید گوجه سبز را دیرتر به خورش اضافه کنید. چون پس از یخ‌زدن زودتر می‌پزد و ممکن است له شود.
روش دیگر برای نگهداری از گوجه‌سبز برای مدت طولانی قراردادن آن در آب‌نمک است. گوجه‌سبزهایی که به این صورت نگهداری می‌شوند مقداری نمک جذب می‌کنند، بنابراین باید نمک کمتری به خورش بزنید و یا مقدار نمک را در آخر طبخ اندازه کنید.


همچنین مشاهده کنید