سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
خورش کدوحلوایی
● مواد لازم:
▪ گوشت: نیمکیلو
▪ کدو حلوایی: یک کیلو
▪ قلم گوسفندی: دو عدد
▪ پیاز سرخشده: سه قاشق سوپخوری
▪ رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
▪ روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
▪ غوره ۳۰۰ گرم
▪ آبغوره یک استکان کوچک
▪ نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا گوشتها را تکهتکه برش میزنیم و سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن به همراه پیاز سرخشده میگذاریم با آب خوب بپزد ولی له نشود. کدوها را به اشکال دلخواه میبریم و با روغن سرخ میکنیم. کدوها و گوشتها را در قابلمهای میریزیم، دنبالههای غورهغوره را گرفته و کمی سرخ میکنیم و همراه با رب، نمک، فلفل و ادویه به خورش اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و بپزد. چون کدوها خیلی سریع پخته میشوند مواظب باشید که له نشوند. آب، برای پختن یک لیوان کافی است. حدود پنج دقیقه صبر میکنیم تا آب آن تمام شود و خورش به روغن بنشیند.این خورش را میتوان با گوشت سایر طیور تهیه کرد. ارزش غذایی این خورش را در صفحه ۱۳ بخوانید.
منبع : روزنامه تهران امروز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس خلیج فارس دولت سیزدهم بابک زنجانی دولت حجاب لایحه بودجه 1403 بودجه شورای نگهبان مجلس یازدهم
قوه قضاییه هواشناسی سیل تهران شهرداری تهران فضای مجازی شورای شهر تهران سلامت شورای شهر پلیس قتل وزارت بهداشت
قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا قیمت خودرو ایران خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی مالیات تورم مسکن
تلویزیون محمدرضا گلزار سینما رسانه سینمای ایران فیلم سریال تئاتر رسانه ملی موسیقی بازیگر سریال پایتخت
سازمان سنجش انتخاب رشته بنیاد ملی نخبگان آموزش عالی
رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات اپل خودرو برقی همراه اول آیفون گوگل روزنامه سامسونگ ناسا
داروخانه سازمان غذا و دارو ویتامین خواب کاهش وزن دیابت طول عمر پرستار سلامت روان بارداری دندانپزشکی