جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا


میکروب‌شناسی کاربردی و مواد غذائی


میکروب‌شناسی کاربردی و مواد غذائی
نویسنده : شجاعی‌ارانی - ابوالفتح
ویراستار : کاظمی - فروغ
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۱۱/۱۹
رده دیویی : ۵۷۶.۱۶۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۷۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۵۵۵-۱۵-۲

مولف نخست مقوله میکروب‌شناسی, و فساد میکروبی را به تفصیل شرح می‌دهد ;سپس شیوه‌های پیش‌گیری از فساد میکروبی نیز روش‌های فیزیکی و شیمیایی برای نگهداری و انبار کردن مواد غذایی را بیان می‌کند, از جمله این مواد عبارت‌اند از :انواع میوه, سبزی, سیب‌زمینی, قارچ‌های خوراکی, شیرینی, عسل, غلات, مواد غذایی چرب, ادویه, و نوشیدنی‌ها .