شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا
مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)
● مواد لازم:
ران مرغ=۸ عدد
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده
آب=۳/۲ لیوان
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=۵۰ گرم
ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم
نخود سبز=۲۰۰ گرم
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
برگهای تازه گشنیز
● طرز تهیه:
۱.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
۲.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
۳.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
۴.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
۵.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
۶.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
۷.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
۸.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
فریال
ران مرغ=۸ عدد
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده
آب=۳/۲ لیوان
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=۵۰ گرم
ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم
نخود سبز=۲۰۰ گرم
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
برگهای تازه گشنیز
● طرز تهیه:
۱.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
۲.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
۳.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
۴.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
۵.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
۶.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
۷.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
۸.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس دوازدهم ایران ستاد انتخابات کشور مجلس رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت سید ابراهیم رئیسی
تعطیلی مدارس ترافیک هواشناسی فضای مجازی شهرداری تهران سیل تهران قتل بارش باران پلیس آموزش و پرورش آتش سوزی
گاز قیمت خودرو خودرو قیمت طلا مالیات نفت نمایشگاه نفت قیمت دلار بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی مسکن بازار خودرو
کتاب نمایشگاه کتاب تلویزیون رضا عطاران نمایشگاه کتاب تهران سینما سینمای ایران حضرت معصومه (س) سریال مهران مدیری
فناوری دانش بنیان دانشمندان
فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه آمریکا روسیه سازمان ملل رفح اوکراین ولادیمیر پوتین حمله به رفح ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
مغز فیبرنوری اپل ناسا ایلان ماسک گوگل هواوی
تخم مرغ شیر آسم هندوانه روغن زیتون کبد چرب