جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه و سرطان


تغذیه و سرطان
نویسنده : کوشی - میچیو
مترجم : فلاحیان - محمدرضافلاحیان - فتح‌اللهباهر - غلامرضا
ویراستار : قریشی‌نژاد - بهجت
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۴/۱۵
نوبت ویرایش : ۲
رده دیویی : ۶۱۶.۹۹۴۰۶۵۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۶۸
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RC۲۷۱/ر۴ک۹
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۱۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۴۱۸-۲۲-۱

کتاب حاضر ترجمه یکی از نشریات 'بنیاد شرق و غرب بوستون' و شامل مباحثی درباره تغذیه و ارتباط آن با سرطان است. بر اساس این گزارش‌ها استفاده بیشتر از مواد غذایی سنتی مانند غلات کامل یا بقولات, سبزیجات تازه و سایر مواد غذایی طبیعی وسیله موثری برای پیشگیری از بیماری‌هاست.