شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

خورش مرغ ترش( مازندرانی)


خورش مرغ ترش( مازندرانی)
● مواد لازم:
▪ مرغ متوسط : یک عدد
▪ جعفری،تره،شنبلیله،گیشنیز،نعنا: یک کیلو
▪ لوبیا سفید :نصف فنجان
▪ گردو چرخ کرده :نصف فنجان
▪ پیاز داغ ، نمک وفلفل ،آبلیمو یا آب نارنج ،روغن ،سیر
● طرز تهیه:
مرغ را چند تكه كرده و آن را همراه پیاز كمی سرخ می كنیم. سبزی خرد شده را كمی سرخ كرده و گردو را به آن اضافه می كنیم. بعد از كمی تفت دادن آن را به مرغ اضافه كرده و می گذاریم با ۲ لیوان آب ، نمك و فلفل بپزد. سپس لوبیای پخته شده ، آبلیمو یا آب نارنج ، سیر را به خورش اضافه كرده و صبر می كنیم تا جا بیفتد و تقریباً كم آب شود. پس از آماده شدن خورش، آن را در ظرف كشیده و یك یا دو قاشق زرشك شسته شده را با كمی روغن تفت می دهیم و برای تزیین خورش، روی آن می ریزیم.
▪ اگر دوست داشته باشید می توانید یك فنجان آب انار تازه نیز در هنگام پخت خورش به آن اضافه كنید
منبع : هنر در خانواده


همچنین مشاهده کنید