چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

نگه داری نان


نگه داری نان
چیدن نان های داغ روی هم، کپک زدگی را تسریع، فسادزدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند، بنابراین قبل از سرد شدن کامل نان ها، آن ها را دسته نکنید و نان سرد شده را در پلاستیک در بسته بگذارید. خرید نان مازاد بر نیاز روزانه نیز یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است که بهتر است از خرید نان اضافی خودداری کنید. از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید، مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد و مانع جذب سریع قند و چربی در خون می شود. هنگام خرید نان حتما یک سفره پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید، نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگه داری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود. نان را در یخچال نگه داری نکنید. نگه داری در یخچال بیات شدن نان را نسبت به محیط بیرون افزایش می دهد لذا بهتر است نان را در فریزر به صورت بسته بندی نگه داری کنید.

مهتا موسوی
کارشناس صنایع غذایی
منبع : روزنامه خراسان


همچنین مشاهده کنید