چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
نگه داری نان
چیدن نان های داغ روی هم، کپک زدگی را تسریع، فسادزدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند، بنابراین قبل از سرد شدن کامل نان ها، آن ها را دسته نکنید و نان سرد شده را در پلاستیک در بسته بگذارید. خرید نان مازاد بر نیاز روزانه نیز یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است که بهتر است از خرید نان اضافی خودداری کنید. از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید، مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد و مانع جذب سریع قند و چربی در خون می شود. هنگام خرید نان حتما یک سفره پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید، نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگه داری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود. نان را در یخچال نگه داری نکنید. نگه داری در یخچال بیات شدن نان را نسبت به محیط بیرون افزایش می دهد لذا بهتر است نان را در فریزر به صورت بسته بندی نگه داری کنید.
مهتا موسوی
کارشناس صنایع غذایی
منبع : روزنامه خراسان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس بابک زنجانی دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه فضای مجازی سلامت دستگیری شورای شهر تهران
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو دلار سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم کارگران
مسعود اسکویی تلویزیون سریال دفاع مقدس سعید آقاخانی موسیقی سینمای ایران فیلم نون خ تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل ناسا نخبگان همراه اول آیفون ویروس
دیابت کاهش وزن پرستار ویتامین قهوه خواب بیماری بارداری