جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا


آشپزباشی ـ سال سوم، شماره ۳۰، تیر ۱۳۸۸


▪ کلاس شیرینی‌پزی: ص ۱۷
▪ کرم منگو: ص ۱۸
▪ کیک هندوانه: ص ۱۹
▪ شیرینی لیمو و بادام: ص ۲۰
▪ شیرینی برشی با هلو: ص ۲۱
▪ شیرینی سوئیسی: ص ۲۲
▪ دسر توت‌فرنگی: ص ۲۳
▪ کرم طالبی: ص ۲۴
▪ کیک لیمو با سس: ص ۲۵
▪ بستنی با سس بادام‌زمینی: ص ۲۶
▪ پودینگ یخی تابستانی: ص ۲۷
▪ باقلوای ترکی: ص ۲۸
▪ بیسکوئیت‌های رویائی: ص ۲۹
▪ شیرینی برشی تمشک: ص ۳۰
▪ اسلایس سیب و گردو: ص ۳۱
▪ شبدرهای سه‌برگ: ص ۳۲
▪ پاستای گیاهی: ص ۳۶
▪ خوراک سیب‌زمینی با سس گیاهان بوا: ص ۳۷
▪ راتاتوی: ص ۳۸
▪ کوفتهٔ تره‌فرنگی: ص ۴۰
▪ ترین زبان و سبزی‌ها: ص ۴۱
▪ کراکت مرغ و ژامبون: ص ۴۲
▪ رولت گوشت: ص ۴۳
▪ خورش آلو بخارا: ص ۴۴
▪ والک پلو با ماهیچه: ص ۴۵
▪ بورانی باقلا سبز: ص ۴۶
▪ قلیهٔ بادمجان: ص ۴۷
▪ قاتق ریحان: ص ۴۸
▪ تاس‌کباب سنتی: ص ۴۹
▪ اسنک مخلوط: ص ۵۰
▪ گوجه‌فرنگی پر شده با کرفس: ص ۵۱
▪ سالسای فلفل شیرین: ص ۵۲
▪ گازپاچو: ص ۵۳
▪ قارچ سوخاری: ص ۵۴
▪ سوپ تابستانی نخودفرنگی: ص ۵۵
▪ شربت ریواس: ص ۵۶
▪ سالاد و بستنی میوه: ص ۵۶
▪ ژلهٔ انگور با نعناع: ص ۵۷
▪ سس گوجه‌فرنگی مخصوص گوشت‌های قرمز: ص ۵۸
▪ ترشی عناب: ص ۵۹
▪ ژله با کرم کاسترد: ص ۶۰
▪ تزئین هندوانه: ص ۶۲
▪ مکعب مربع فضائی: ص ۶۳
▪ کارت پستال با گل‌های رنگارنگ: ص ۶۴
▪ تخم‌مرغ، انتخابی خوب در دورهٔ باروری: ص ۶۶
▪ رنگ در دکوراسیون: ص ۶۸
▪ آداب غذاخوردن در ژاپن: ص ۷۰
▪ خوب بخورید تا خوش‌خلق بمانید: ص ۷۴
▪ سفر قهوه به دور دنیا: ص ۷۵
▪ معیارهای غذای سالم: ص ۷۶
▪ زیبائی از درون طبیعت: ص ۷۸
▪ اسامی برندگان جدول و اشتراک: ص ۷۹
▪ جدول: ص ۸۰
ماهنامه آشپزی
صاحب امتیاز: موسسه فرهنگی دنیای تغذیه و سلامت
مدیر مسئول: محمداسماعیل سعادت رهبری
سردبیر: مهندس اصغر نعمتی
تلفن: ۸ و ۶۶۴۳۵۶۶۶ ـ ۲ـ۶۶۴۳۵۶۹۱
فاکس: ۶۶۴۳۵۶۶۸
نشانی: تهران، خیابان ستارخان، بین توحید و باقرخان، کوچهٔ اکبریان آذر، پلاک۴، واحد۴ شرقی
صندوق پستی: ۶۹۳ـ۱۴۱۸۵
نشانی الکترونیک: Ashpazbashi.mag@Gmail.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)