یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوراک سیب


خوراک سیب
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ سیب زمینی ۵/۱ کیلو
▪ تره‌فرنگی خرد شده ۳ بوته
▪ روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
▪ پیاز خرد شده ۳ عدد
▪ کرفس خرد شده ۱ بوته کوچک
▪ سیب زرد خرد شده ۲ عدد
▪ آرد یا نشاسته سیب‌زمینی ۵۰ گرم
▪ شیر پاستوریزه سرخالی ۲ لیوان
▪ مغز تخم کدو آسیاب شده ۵/۱ گرم
▪ کنجد ۱ قاشق غذاخوری
▪ مقدار لازم نمک و فلفل سیاه
● طرز تهیه :
از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید .سیب‌زمینی را خوب تمیز کرده و به تکه‌های نازک ببرید . سیب‌زمینی‌ها را همراه با تره فرنگی بخارپز کنید . نصف سیب‌زمینی‌ها را در آن ظرف بچینید و تمام تره‌فرنگی را به صورت یک لایه روی آن بریزید . پوست سیب‌ها را بکنید و هسته آن را درآورده و به صورت مکعبی شکل خرد کنید . ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه بریزید و به آرامی پیازها ، کرفس و سیب‌ها را تفت دهید تا زمانی که پیاز و کرفس نرم شود ، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا این که سس اندکی غلیظ شود . روغن زیتون را با برس روی سیب‌زمینی‌ها بمالید . ادویه‌ها ، نمک و فلفل را پاشیده و سپس روی آن پودر تخمه کدو تنبل یک قاشق و کنجد را بپاشید .
مدت پخت غذا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است . زمانی که سیب‌زمینی‌هایی که در روی غذا است قهوه‌ای شد ، غذا آماده خوردن است .
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان


همچنین مشاهده کنید