یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )


بادمجان شکم پر ( زمان پخت: ۳۵ دقیقه )
● مواد لازم برای برای ۲ نفر:
▪ ا عدد بادمجان از درازا به دو نیم شده،
▪ یک دوم فنجان روغن زیتون،
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه،
▪ ۴ عدد میگو، یک هشتم فنجان ریحان،
▪ ۲ حبه سیر،
▪ یک دوم فنجان پنیر،
▪ ۱ فنجان مغز نان،
▪ یک دوم فنجان آب
● طرز تهیه:
فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت داخل بادمجان را باقاشق خالی کنید و آن را خرد کنید. روی بادمجان را با روغن زیتون بمالید و نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. میگو را در یک چهارم فنجان روغن زیتون به اضافه ریحان و سیر سرخ کنید. سپس گوشت خرد شده بادمجان را اضافه کرده هم بزنید و نمک و فلفل بزنید و آب را ریخته بگذارید ۵ دقیقه بجوشد. سپس در یک کاسه بزرگ مغز نان تست شده و پنیر خشک رنده شده مخلوط کنید در صورت خشک بودن مخلوط کمی روغن زیتون اضافه نمایید. با این مخلوط شکم بادمجان را پر کنید و از پنیر روی آن بپاشید و مدت ۳۰ دقیقه درون فر گذاشته تا آماده شود.
منبع : ایران مانیا


همچنین مشاهده کنید