پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

آبگوشت روستایی


هویج  :  ۲ عدد
کرفس خرد شده  :   قدری
نخود فرنگی  :  ۲ قاشق سوپخوری
لوبیا سفید  :  ۲ قاشق سوپخوری
آب سبزی  :  ۰.۳ لیتر
آب گوشت  :  ۰.۷ لیتر
پیاز  :  ۱ عدد
گل کلم  :  ۱ عدد
سیب زمینی  :  ۲ عدد
کره  :   قدری
شکر  :   قدری
نمک  :   قدری
هویج را خرد نموده پیاز و کرفس را حلقه حلقه بریده و به آن کمی نمک و شکر افزوده مدت نیم‌ساعت در آبگوشت مخلوط با کره روی آتش بپزید. همین که آب بجوش آمد، سیب زمینی‌ها را خرد کرده با نخود و لوبیا، در آبگوشت بریزید و بگذارید نیم ساعت دیگر بجوشد.