جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه و بیماری‌های گوارشی و کبدی


تغذیه و بیماری‌های گوارشی و کبدی
نویسنده : ابراهیمی‌دریانی - ناصربهرامی - حسینهشترودی - علی‌اسد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۱/۲۳
رده دیویی : ۶۱۶.۳۰۷۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۴۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۳۹۷-۵-۸

مولف در این کتاب, پس از معرفی اصول یک رژیم غذایی مناسب, تاثیر رعایت این اصول را در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف شرح می‌دهد ;بخشی از کتاب به ارتباط تغذیه با بیماری‌های ذیل اختصاص می‌یابد :روده تحریک پذیر (کولیت عصبی), هپاتیت, سیروز کبدی, زخم و ورم معده, بیماری‌های التهابی روده (کولیت زخمی و کرون), بیماری رفلاکس و سرطان‌های شایع دستگاه گوارشی . در ارتباط با هر بیماری, پس از معرفی بیماری و کلیاتی درباره آن, نقش تغذیه یا رژیم غذایی مناسب در بهبود یا درمان آن بیان شده است .