جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

نان کشمش


تخم مرغ  :  ۱۰ عدد
آرد سفید  :  ۲۲۵ گرم
کره  :  ۷۵ گرم
قند  :  ۳۰۰ گرم
کشمش  :  ۱۷۵ گرم
وانیل  :   قدری
نارگیل  :  ۱۰۰ گرم
پسته  :  ۱۰۰ گرم


تخم مرغ‌ها را شکسته و آن را در شکر ریخته خوب همش بزنید کره را مخلوطش کنید سپس به‌تدریج آرد را در آن بریزید، کشمش و وانیل را هم اضافه کنید، همین که مایه حاضر شد
ته سینی را با کره چرب نموده، مایه را قاشق قاشق با فاصله زیاد ریخته، رویش نارگیل رنده شده و خلال پسته پاشیده، مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.