یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کامپیوتر و اینترنت


کامپیوتر و اینترنت
بی شك اینترنت در زندگی افراد جامعه تغییر اساسی به وجود آورده است. این تغییر را می توان با اختراع تلفن در اوایل قرن بیستم و تلویزیون در دهه ۵۰ مقایسه كرد. اینترنت بشارت گر كم كردن فاصله ها و گسترده كردن روابط میان آدمیان شده است. اما امر متناقض این است كه خود این تكنولوژی گاه موجب تقلیل و افت سایر روابط اجتماعی شده و تنهایی فرد را بیشتر كرده است. اینترنت می تواند مفری برای كسانی كه از مشكلات روانی رنج می برند و دچار تشویش، افسردگی و بی اعتمادی به نفس هستند نیز باشد. ارتباط مجازی از طریق اینترنت محملی را برای گریز از واقعیت و وسیله ای برای ارضای نیاز های هیجانی و روانی به وجود می آورد. كسی كه در روابط واقعی بین فردی توفیق چندانی نداشته، اكنون از این طریق قادر می شود بدون آن كه چهره خود را برملا كند و نام خود را بگوید روابط گسترد ه ای را برقرار كند و احساسات خویش را بروز دهد. این منجر به ایجاد توهم صمیمیت می شود و وقتی واقعیت خارج، محدودیت های خود را نشان می دهد، واكنش های ناامیدانه ای را در فرد ایجاد می كند. ظهور این اعتیاد به عنوان یك اختلال اولین بار در سال ۱۹۹۵مطرح شد و در سال ۱۹۹۶ توسعه یافت و از آن پس مراكز درمان در سراسر آمریكا به وجود آمدند و حتی در دادگاه و سیستم قانونی كشور این اختلال به عنوان یك اختلال روانی پذیرفته شد. وبلاگ كامپیوتر و اینترنت هم در یادداشتی اعتیاد اینترنتی را به تصویر كشیده است: «زیر چشم هایش گود افتاده است.
صورتش تكیده و خسته است. وقتی همه خوابند او بیدار است و وقتی همه بیدارند او چرت می زند. سر كارش تمركز ندارد، بی حوصله است و حوصله آدم های دوروبرش را ندارد. دلش می خواهد ساعت ها تندتر بگذرند و او هرچه زودتر به خلوت اتاقش برسد؛ به دكمه هایی كه او را به خود می خوانند، به دریچه ای كه چهره دیگری از دنیا را به او نشان می دهد. او بی قرار این دنیای مجازی است. او همه علامت های یك معتاد را دارد. او یك معتاد اینترنتی است.»
در وبلاگ كامپیوتر و اینترنت می توان در مباحث مختلفی چون سخت افزار، نرم افزار، امنیت و ده ها مورد دیگر به وفور مطلب یافت به عنوان نمونه نویسنده این وبلاگ در مطلبی تحت عنوان نكاتی برای ساخت بهتر وبلاگ آورده است كه: هیچ قانون سخت و قاطعی برای به وجود آوردن یك وبلاگ وجود ندارد. با رعایت چند نكته وبلاگ نویسان می توانند میزان مقبولیت وبلاگ خود را افزایش دهند. در یك وبلاگ موضوعات مختلفی می تواند وجود داشته باشد ولی مطالب موجود در هر شاخه باید متناسب با یك موضوع مشخص باشد. بازدیدكنندگان وبلاگ شما وقتی وارد شاخه مورد علاقه خود می شوند دوست دارند مطلبی متناسب با موضوع كه موردپسند آنها قرار گرفته است پیدا كنند پس آنها را ناامید نكنید.
بیشتر خوانندگان وبلاگ علاقه ای به دانستن اینكه مثلاً شما برای صبحانه چه خورده اید ندارند! اگر چه ممكن است برای آنها میزان كالری یك صبحانه معمول جالب باشد. یك موضوع برای وبلاگ خود تعیین كنید و به آن بچسبید! در این صورت می توانید مطمئن باشید كه افرادی علاقه مند به موضوع انتخابی وجود دارند كه دوباره به وبلاگ شما سر می زنند. چون شما همان چیزی را فراهم می كنید كه آنها می خواهند. اگر می خواهید این احساس را در بازدیدكنندگان ایجاد كنید كه شما در یك علم یا رشته مسلط هستید باید همیشه در جریان اخبار در این زمینه باشید. اگر یك محصول را معرفی می كنید یا در زمینه ای مطلبی می نویسید آن را با حقایق بسنجید قبل از آن كه آن را در اختیار بازدیدكنندگان خود قرار دهید. چون همیشه اعتبار شما در خطر است. اگر صحبتی دارید و می خواهید آن را بیان كنید آن را خلاصه كنید و سعی كنید محتوای آن همانند یك سرمقاله باشد. در حالی كه می توانید روی وبلاگ خود هر روز مطالب جدید قرار دهید بسیار مهم است كه مطالبی كه ارائه می دهید به روز و دقیق باشد و نوشتن یك مقاله در مورد اتفاقی كه شش ماه پیش روی داده است مورد علاقه بسیاری نخواهد بود و باز هم اعتبار وبلاگ خود را به خطر انداخته اید.
http://set.mihanblog.com
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید