شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه سالم (دو)


تغذیه سالم (دو)
نویسنده : جوادی - مریم
محل نشر : قزوین
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۵/۱۳
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : HQ۷۴۳/ت۸۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۵۳۶-۶۱-۵

مخاطبان اصلی این کتاب ـ که با هدف شناخت تغذیه سالم فراهم آمده ـ بانوان هستند و در آن این مباحث مطرح گردیده است: شناخت پروتئین و اهمیت آن در سلامت انسان, شناخت املاح و اهمیت آن‌ها در سلامت انسان, و نقش آب در سلامت انسان. در پایان هر مبحث, فعالیتی تحت عنوان 'کار گروهی' آمده است.