جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
سالاد ذرت و مرغ
●مواد لازم:
سینه مرغ: ۴۱۰ گرم
سیب زرد: یك عدد
ذرت كنسروی: یك قوطی (بدون آب)
نمك: نصف قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان یا ذرت: ۶ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز یا سبز: یك عدد
آبلیمو ترش: ۶ قاشق چایخوری
آب گریپفروت: یك چهارم پیمانه
پودر شكر: نصف قاشق چایخوری
●طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را پخته و آنها را باریك به قطریك سانتی میبریم. همچنین فلفلها را شسته وقسمتهای سفید و دانههای آن را جدا كرده،گوشت آن را خرد میكنیم. آن گاه سیب را بهچهار قسمت بریده و هستههای آن را جدا وخردشان میكنیم. سپس ۳ قاشق چایخوری ازآبلیمو را روی آن میریزیم تا سیاه نشود. در اینمرحله ذرت را در كاسه بزرگی ریخته و مرغ، فلفلو سیب را به آن اضافه میكنیم. باقیمانده آبلیمو،آب گریپ فروت، نمك، شكر و روغن را خوبمخلوط كرده و به هم میزنیم. آن گاه مخلوط راچشیده و در صورت نیاز كمی شكر به آن اضافهمیكنیم. در مرحله آخر سس را اضافه كرده وخوب با هم مخلوطشان میكنیم. در این هنگامسالاد آماده است.
ارزش غذایی:
كالری: ۲۹۵ كیلوكالری
پروتئین: ۲۷ گرم
چربی: ۸ گرم
هیدرات كربن: ۲۹ گرم
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان بانک مرکزی دولت سیزدهم قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین حماس اوکراین نوار غزه چین ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن طوفان الاقصی
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه